دانلود و خرید کتاب‌های <!-- --> | طاقچه
مناطق حفاظت شده و تنوع زیستی گیاهان کشاورزی اثر سو استولتون
الکترونیکی 
۱۸,۶۰۰ ت
الکترونیکی
۱۸,۶۰۰ت
آناتومی و فیزیولوژی گیاهی اثر محمدحسن راشد محصل
الکترونیکی 
۱۴۲,۹۰۰ ت
الکترونیکی
۱۴۲,۹۰۰ت
مقدمه ای بر تاریخچه و مفاهیم کشاورزی بوم شناختی اثر هادی ویسی
الکترونیکی 
۱۴,۰۰۰ ت
الکترونیکی
۱۴,۰۰۰ت
فناوری های رایج در به نژادی مولکولی گیاهان اثر هی - جونگ کو
الکترونیکی 
۷۹,۲۰۰ ت
الکترونیکی
۷۹,۲۰۰ت
فرمولاسیون، مواد غذایی اثر شیوانی پاتانیا
الکترونیکی 
۱۹۵,۰۰۰ ت
الکترونیکی
۱۹۵,۰۰۰ت
روش های آنزیم شناسی خاک اثر ریچارد پی. دیک
الکترونیکی 
۹۲,۰۰۰ ت
الکترونیکی
۹۲,۰۰۰ت
نگاهی بر بازاریابی محصولات کشاورزی اثر اعظم السادات حسینی
الکترونیکی 
۵۰,۰۰۰ ت
الکترونیکی
۵۰,۰۰۰ت
میکروبیولوژی غذایی مدرن (جلد اول) اثر جیمز ام. جی
الکترونیکی 
۱۱۹,۰۰۰ ت
الکترونیکی
۱۱۹,۰۰۰ت
فناوری فرآوری فرآورده های جانبی مرکبات اثر روبرت جی. برد داک
الکترونیکی 
۵۷,۰۰۰ ت
الکترونیکی
۵۷,۰۰۰ت
روش های تجزیه و تحلیل خاک، گیاه و آب اثر جورج استیفان
الکترونیکی 
۷۳,۰۰۰ ت
الکترونیکی
۷۳,۰۰۰ت
ماشین های کشاورزی اثر رقیه پورباقر
الکترونیکی 
۴۰,۰۰۰ ت
الکترونیکی
۴۰,۰۰۰ت
جعفری گیاه زندگی اثر زهره نامدار علی آبادی
الکترونیکی 
۶۳,۰۰۰ ت
الکترونیکی
۶۳,۰۰۰ت
سالیسیلیک اسید؛ یک هورمون گیاهی اثر اس. حیات
الکترونیکی 
۹۸,۸۸۰ ت
الکترونیکی
۹۸,۸۸۰ت
فشرده سازی کاربری اراضی اثر دیوید لیندنمایر
الکترونیکی 
۳۶,۰۰۰ ت
الکترونیکی
۳۶,۰۰۰ت