دانلود و خرید کتاب طرحواره های اولیه، راهبردهای مقابله ای در ورزشکاران با اضطراب رقابتی مهرناز جمالی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب طرحواره های اولیه، راهبردهای مقابله ای در ورزشکاران با اضطراب رقابتی اثر مهرناز جمالی

کتاب طرحواره های اولیه، راهبردهای مقابله ای در ورزشکاران با اضطراب رقابتی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب طرحواره های اولیه، راهبردهای مقابله ای در ورزشکاران با اضطراب رقابتی

کتاب طرحواره های اولیه، راهبردهای مقابله ای در ورزشکاران با اضطراب رقابتی نوشتهٔ مهرناز جمالی است. انتشارات هورین این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب طرحواره های اولیه، راهبردهای مقابله ای در ورزشکاران با اضطراب رقابتی

ورزشکاران مجبورند در شرایط خاصی در مسابقات شرکت کنند. روبه‌روشدن با موقعیتی که به‌طور بالقوه اضطراب‌آور است، سبب خواهد شد تا فرد در واکنش با آن موقعیت‌ها دست‌خوش هیجان شود. کتاب طرحواره های اولیه، راهبردهای مقابله ای در ورزشکاران با اضطراب رقابتی به ما می‌گوید که منظور از اضطراب رقابتی، اضطرابی است که در موقعیت‌های رقابت‌جویانهٔ ورزشی ایجاد می‌شود. نویسنده در این باره سخن گفته است.

خواندن کتاب طرحواره های اولیه، راهبردهای مقابله ای در ورزشکاران با اضطراب رقابتی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران روان‌شناسی عمومی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب طرحواره های اولیه، راهبردهای مقابله ای در ورزشکاران با اضطراب رقابتی

«خود کار آمدی عمده ترین و اصلی ترین مکانیسم در کارکرد شناختی انسان به شمار می رود و عبارت است از باور های افراد در مورد لیاقت هایشان جهت اعمال کنترل روی حوادث موثر زندگی.

در چهار چوب نظریه خودکارآمدی بندورا چنین عنوان می شود که افراد دارای باورهای قوی در مورد توانایی های خود نسبت به افرادی که در مورد توانایی های خود تردید دارند، در انجام تکالیف کوشش و پافشاری می‌کنند و در نتیجه عملکرد آن ها در انجام تکالیف بهتر است. عوامل بسیاری در شکل گیری عوامل انگیزش و شناختی نقش دارند.

خود کار آمدی، یکی از مفاهیم مورد تاکید در نظریه های یادگیری است. خود کار آمدی (به قضاوت فرد در مورد توانایی های خود برای انجام موفقّیت آمیز یک تکلیف یا کار) گفته می شود. تئوری خودکار آمدی بندورا، به نقش اعتماد و اطمینان و عزت نفس فرد نسبت به توانایی هایش در انجام رفتار خواسته شده از وی تاکید دارد. باورهای خود کار آمدی تعیین می‌کند که افراد تا چه اندازه برای فعالیت خود انرژی صرف می‌کنند و تا چه میزان در برابر موانع مقاومت می نمایند. خود کار آمدی بر رفتار فرد بسیار تاثیر گذار است. در مقابل، شخص بر خوردار از خودکارآمدی سطح بالا در انجام کارها امید وارتر و موفق تر است. بدین ترتیب، یادگیری ما به وسیله خود کار آمدی سطح پایین محدود تر می شود و به وسیله ی خود کار آمدی سطح بالا افزایش می‌یابد. بنابراین، خود کار آمدی اطمینانی است که شخص، رفتار خاص را با موفقیت به اجرا می گذارد و انتظار نتایج بدست آمده را دارد. به طور کلی هماهنگی که افراد بر این باور باشند که قابلیت ها و توانایی های لازم برای انجام کار یا فعالیتی را دارند، برای انجام آن تکلیف وقت بیشتری را صرف می‌کنند و در نهایت به نتایج بهتری دست پیدا خواهند کرد. ادراک افراد از خود، بر تفکر، انگیزش، عملکرد و هیجانات فرد تاثیر می گذارد. بندورا (۱۹۹۸) خودکار آمدی را به عنوان باور فرد از توانایی انجام یک عمل در یک موقعیت مشخص تعریف کرده است. زمانی که عملکرد فرد با هنجار های فردی هماهنگ و یا فراتر از آن باشد منجر به حفظ یا افزایش کارآمدی می شود در حالی که عملکرد ضعیف و پایین تر از هنجارهای فردی موجب کاهش خودکارآمدی می گردد.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۷۶۲٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۸۷ صفحه

حجم

۷۶۲٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۸۷ صفحه

قیمت:
۲۹,۰۰۰
تومان