دانلود و خرید کتاب رازهای روانشناسی تاریک ویلیام کوپر ترجمه شیرین یزدانی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب رازهای روانشناسی تاریک اثر ویلیام کوپر

کتاب رازهای روانشناسی تاریک

معرفی کتاب رازهای روانشناسی تاریک

کتاب رازهای روانشناسی تاریک نوشتهٔ ویلیام کوپر و ترجمهٔ شیرین یزدانی است. انتشارات ارمغان گیلار این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب رازهای روانشناسی تاریک

کتاب رازهای روانشناسی تاریک شما را با مهارت‌هایی همچون دستکاری عاطفی پنهان، کنترل ذهن، روش‌های شستشوی ذهنی و تأثیرگذاری بر رفتار دیگران آشنا‌ می‌کند. ممکن است در فیلم‌ها یا کتاب‌ها، کلمات یا جملاتی مربوط به «تاریکی درون» به چشمتان خورده باشد. کتاب مقدس مسیحیان نیز در مورد «ذات گناهکار و شرور انسان» سخن گفته است. همه‌ی شما در طول زندگیتان با اشخاصی روبه‌رو شده‌اید که به نظرتان بیش از حد آرام و غیراجتماعی بوده‌اند؛ تنها به این دلیل که قادر به درک علت اعمال آن افراد نبوده‌اید و هضم رفتارشان در برابر سایر افراد برای شما دشوار بوده است. گاهی اوقات ممکن است که آن فرد، خود شما باشید. این مسئله بر خلاف آنچه اکنون ممکن است برایتان به نظر برسد، خبر شوکه کننده‌ای نیست.

روانشناسی تاریک شاخه‌ای از روانشناسی است که با کاوش در طبیعت انسان، این امکان را فراهم‌ می‌کند که افراد، اعمالی ارادی برای دفاع یا آسیب رساندن به هم‌نوعان خود بروز دهند. این کتاب بیانگر زاویه‌ای تاریک از علمی‌ لست که به شدت در زندگی انسان‌ها تأثیرگذار بوده و عدم توجه به آن‌ می‌تواند زندگی عاملان و سوژه‌هایش را دچار تغییرات ناخواسته کند. به زبان ساده‌تر، با شناخت این علم‌ می‌توان افراد را مجاب، ترغیب و یا وادار به کاری کرد که خارج از خواست آزادانه و اراده‌ی خود به آن واداشته شده‌اند.

خواندن کتاب رازهای روانشناسی تاریک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران روانشناسی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب رازهای روانشناسی تاریک

«ترغیب و متقاعدسازی افراد، بخشی از روابط اجتماعی است، بنابر‌این باید از قوانین آن‌ها نیز پیروی کرد. هر فرد، تحت تأثیر افرادی که در اطرافش هستند، قرار دارد و به جای انجام کارهای خودش، به سمت انجام کاری که دیگران درحال انجام آن هستند جذب‌ می‌شود.

مردم به طور ناخودآگاه اعمال و عقایدشان را با اطرافیان خود هماهنگ کرده و نحوه‌ی رفتار و تفکرشان را نیز به آن‌ها شبیه‌ می‌کنند. برای مثال وقتی فردی در شهر بزرگ‌ می‌شود، احتمالاً خصیصه‌های اخلاقی افرادی که در همان منطقه زدگی‌ می‌کنند را در بزرگسالی خواهد داشت و همچنین فردی که در یک خانواده‌ی مذهبی بزرگ‌ می‌شود نیز احتمالاً عقاید و تفکرات مذهبی مشابهی به خانواده و اطرافیان خود پیدا کرده و احتمالاً مدت زمان زیادی را صرف نیایش، آموزش و کمک به دیگران خواهد کرد.

مردم دوست دارند از تمام کارهایی که اطرافیانشان به آن مشغولند آگاه باشند. در دنیای امروزی، برخلاف حرف‌هایی همچون «من نمی‌خواهم پیرو دیگران باشم و من با دیگران فرق دارم»، افراد تمایل به تقلید و مشابهت با دیگران دارند و این امر دیگر به یک وسواس فکری بدل شده است.

اصل اثبات اجتماعی وقتی بیشترین بهره را داراست که سوژه نسبت به انجام کاری که در حال انجام آن است اطمینان ندارد و یا گزینه‌های متفاوتی که در یک شرایط خاص در دسترس اوست بسیار شبیه به یکدیگرند. در این حالت فرد عموماً تمایل دارد که همان کاری را انجام دهد که افراد دیگر وقتی در چنین شرایطی قرار‌ می‌گیرند انجام می‌دهند. علت آن این طرز تفکر است که اگر افراد مختلفی، موضوع گزینه‌ی خاصی را انتخاب کرده‌اند، پس آن گزینه حتماً صحیح است».

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۳٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۱۲ صفحه

حجم

۳٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۱۲ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان