دانلود و خرید کتاب شوپنهاور پاتریک گاردینر ترجمه رضا ولی یاری
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب شوپنهاور اثر پاتریک گاردینر

کتاب شوپنهاور

انتشارات:نشر مرکز
امتیاز:
۳.۰از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب شوپنهاور

کتاب شوپنهاور نوشتهٔ پاتریک گاردینر و ترجمهٔ رضا ولی یاری است و نشر مرکز آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب شوپنهاور

پاتریک گاردینر با انجام پژوهشی انتقادی در فلسفه‌ٔ شوپنهاور هم به خواننده‌ٔ عمومی خدمت شایان توجهی کرده هم به فلاسفه‌ٔ حرفـه‌ای. در‌حالی‌که معـدود فیلسوفانـی هستنـد که نامشان شناخته‌شده‌تـر از شوپنهاور اسـت، اما مطالعـهٔ آثار او، دست‌کم در انگلسـتان، وسـیعاً مورد غـفلت واقـع شده اسـت.

بی‌اعتمادی ریشه‌دار به متافیزیک او به این فرض غلط انجامیده که مطلب فلسفـی مهمـی وجود ندارد که بتـوان از او آمـوخت. گاردینر این برداشت سطحی را تصحیح می‌کند و نشان می‌دهد که حتی اغراق‌های شوپنهاور هم اغلب برآمده از بینش‌های دقیق فلسفی هستند. مخصوصاً، ستایشگران ویتگنشتاین شگفت‌زده خواهنـد شد از ایـنکه ببینند اندیشـه‌ٔ او تا چه پایه متـأثر از اندیشه‌ٔ شوپنهاور بوده است.

خواندن کتاب شوپنهاور را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به پژوهشگران حوزهٔ فلسفه پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب شوپنهاور

«آرتور شوپنهاور در ۲۲ فوریهٔ ۱۷۸۸ در شهر دانتزینگ دیده به جهان گشود. پدرش، هاینریش فلوریس شوپنهاور، که تباری نیمه‌هلندی داشت، بازرگانی موفق با علایق فرهنگی گسترده و نظرات روشنفکرانه بود: وی مخالف سرسخت همهٔ اشکال حکومت استبدادی یا مطلقه و ستایشگر ولتر بود، و مطالعات خوبی در ادبیات انگلیسی و فرانسه داشت و شوقی بی‌انتها به مسافرت. هاینریش با یوهانا هنریته تروزینر ازدواج کرد، که او نیز فرزند یکی از خانواده‌های صاحب‌نفوذ دانتزینگ بود، و از حیث دیدگاه جهان‌وطنانه و ذائقهٔ ادبی با هاینریش وجه اشتراک داشت و بعدها چند رمان نوشت. ولی ظاهراً این دو، علی‌رغم علایق مشترک، از دیگر جهات تناسب چندانی با یکدیگر نداشتند. شوهر مزاجی آتشین و سخت‌گیر داشت، و ضعف شنوایی‌اش در اثر کبر سن او را بداخلاق‌تر می‌ساخت، و همسر شخصیتی آشکارا سبک‌بال و سخت‌دل داشت، و نخوت درونی‌اش موجب شد که بعداً یکی از اعضای حلقهٔ آشنایانش او را فاقد قلب یا روح توصیف کند.

پنج سال نخست زندگی شوپنهاور در دانتزینگ سپری شد. در ۱۷۹۳ با تجزیهٔ دوبارهٔ لهستان و الحاق دانترینگ به پروس، پدرش اطمینان یافت که ماندن در شهری زیر سلطهٔ حکومت جدید مقرون به‌صلاح نیست. از این رو خانواده‌اش را به هامبورگ برد و در دوازده سال بعد همان‌جا به تجارتش ادامه داد. در این دوره تعلیم و آموزش شوپنهاور غیرمتعارف و تاحدی نامنظم بود. پدرش مصمم بود که وی راه او را در تجارت دنبال کند و تربیت‌اش چنان باشد که به جای محدود کردنش به شرایط تصنعی تحمیل شده در مدرسه‌ای معمولی، به‌سرعت او را مجرب و دنیادیده سازد. از این رو او در نه‌سالگی ــ یک سال پس از تولد تنها خواهرش آدله ــ به دوست بازرگانی در فرانسه به نام موسیو گرگوار سپردند و وی دو سال را در آن‌جا سپری کرد و زبان فرانسه را کاملاً فراگرفت. مجدداً در ۱۸۰۳ والدین‌اش او را به گردشی طولانی در خارج بردند. این سفر شامل اقامتی طولانی در انگلستان می‌شد، و در این دوره او را سه ماه در مدرسه‌ای شبانه‌روزی در ویمبلدون گذاشتند. مدرسه که مدیرش یک روحانی بود مقررات سفت و سختی داشت و از جمله برنامه‌های آن حضور در مراسم مذهبی بی‌نهایت کش‌داری بود، و به نظر می‌رسد که این تجربه در کل تأثیر نامطلوب و ماندگاری بر ذهن پسرک گذاشته؛ و بعدها شوپنهاور در حالی که از یک سو آثار متفکران و نویسندگان انگلیسی را بسیار ستایش می‌کرد، اغلب از فضای خفقان‌آور مراسم نیایش و تعصب مذهبی ریاکارانه‌ای که بر اکثر حوزه‌های زندگی اجتماعی معمول انگلیسی‌ها حاکم بود با نفرت یاد می‌کرد.»

لویاتان در نظریه دولت تامس هابز
کارل اشمیت
دیوید هیوم: رساله‌ای درباره طبیعت انسان
پی. جی. ای. کیل
تاریخ مختصر اسطوره
کارن آرمسترانگ
فلسفه و سیاست واقعی
ریموند گویس
جهان و تاملات فیلسوف
آرتور شوپنهاور
فلسفه مدرن فرانسه
رابرت ویکس
اخلاق
بندیکتوس دو اسپینوزا
تاملات نابهنگام
فردریش نیچه
کتاب فیلسوفان مرده
سایمون کریچلی
تراژدی کافی نیست
کارل یاسپرس
ویتگنشتاین
سول کریپکی
ریشه چهارگان اصل دلیل کافی
آرتور شوپنهاور
راهنمای شوپنهاور
کریستوفر جانوی
فیلسوف دل
کلر کارلایل
دو مسئله بنیادین اخلاق
آرتور شوپنهاور
فلسفه شوپنهاور
برایان مگی
گفتار در روش
رنه دکارت
متعلقات و ملحقات
آرتور شوپنهاور
یا این یا آن (جلد دوم)
سورن کیرکگور
نظریه ای در باب عدالت
جان رالز
دنیای سوفی
سارا فیض
دنیای سوفی
یوستاین گاآردر
دختر پرتقالی
یوستاین گاآردر
حکمت اشراق
رحمت‌الله شریعتی نجف‌آبادی
منطق شرق
رحمت‌الله شریعتی نجف‌آبادی
هربار که معنی زندگی را فهمیدم، عوضش کردند: زیست با استفاده از خرد فلاسفه‌ی بزرگ
دانیل. ام کلاین
چنین گفت زرتشت
داریوش آشوری
فلسفه‌ای برای زندگی
ویلیام اروین
چهار میثاق
دون میگوئل روئیز
فلسفی زیستن
جوناس سالزجیبر
هر بار که معنی زندگی را فهمیدم عوضش کردند
دانیل. ام کلاین
دنیای سوفی
یوستین گوردر
پیاده‌روی؛ و سکوت، در زمانه‌ی هیاهو
ارلینگ کاگه
فلسفه تنهایی
لارس اسوندسن
نقشه ‌هایی برای گم شدن
ربکا سولنیت
تاریخ فلسفه دامیز
مارتین کوهن
خودآموز فلسفه
مل تامپسون
هنر زندگی آسوده
شونمیو ماسونو
فلسفه ترس
لارس اسوندسن
غروب بت‌ها
داریوش آشوری
نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌هایی از کتاب
مشاهده همه (۳)
هدف از تعالیم مذهب این است که مردم چیزهای به‌خصوصی را که ورای درک قوای یکسره عقلی‌شان است احساس کنند، و مذهب برای ایفای این نقش از هر دستاویز خیالی ممکنی استفاده می‌کند.
Ali Fili
مذاهب، به شیوهٔ عجیب خودشان، موجب پررنگ‌تر شدن حس مبهمی می‌شوند که ما به داشتن‌اش عادت کرده‌ایم: یعنی این‌که «در پس هر امر فیزیکی در جهان باید امری متافیزیکی نهفته باشد»
Ali Fili
مذهب مستقر نیازی به کمک فلسفه ندارد ــ چون همه‌چیز را در جانب خود دارد، «وحی، کتاب، معجزه، پیشگویی، حمایت دولتی... موافقت و احترام همگانی»، و (در نهایت و بیش از همه) «این مزیت فوق‌العاده بزرگ که می‌تواند آموزه‌های خود را در دوران حساس کودکی بر ذهن فرد حک کند تا به عقاید تقریباً فطری تبدیل شوند»
Ali Fili

حجم

۳۸۱٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۳۱۲ صفحه

حجم

۳۸۱٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۳۱۲ صفحه

قیمت:
۷۰,۰۰۰
تومان