دانلود و خرید کتاب چگونه عاقل بمانیم (خلاصه کتاب) فیلیپا پری ترجمه رضا اردلان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب چگونه عاقل بمانیم (خلاصه کتاب) اثر فیلیپا پری

کتاب چگونه عاقل بمانیم (خلاصه کتاب)

معرفی کتاب چگونه عاقل بمانیم (خلاصه کتاب)

خلاصه‌کتاب چگونه عاقل بمانیم (خلاصه کتاب) نوشتهٔ فیلیپا پری و ترجمهٔ رضا اردلان است و شنیدار نگار نوین آن را منتشر کرده است. راهکارهای مصون ماندن از استرس در این خلاصه‌کتاب آمده است.

درباره خلاصه‌کتاب چگونه عاقل بمانیم

با مطالعهٔ این خلاصه‌کتاب می‌آموزید چگونه در شرایط سخت آرامش خود را حفظ کنید.

وقتی شرایط زندگی سخت می‌شود و گویی هیچ‌چیز آن‌طور که باید پیش نمی‌رود، ممکن است احساس کنیم که دیگر توان تحمل وضعیت موجود را نداریم و چیزی نمانده‌ است تا عقل خود را از دست بدهیم!

همه‌ٔ ما در زندگی چنین شرایطی را تجربه کرده‌ایم و صبر و تحملمان مورد آزمایش قرار گرفته ‌است. حال این سؤال پیش می‌آید که چگونه می‌توان از طوفان‌های زندگی جان سالم به در برد و هم‌چنان بر اعصاب خود مسلط ماند؟

در خلاصه‌کتاب چگونه عاقل بمانیم، ابزارها و ترفندهایی برای حفظ آرامش در زمان‌های بحرانی ارائه می‌شود. باید یاد گرفت که احساسات و نوع واکنش خود را در چنین لحظاتی زیر نظر قرار داد. هم‌چنین، نباید از اهمیت «استرس مثبت» غافل شد. بدین ترتیب می‌توان از راه‌های درست، سلامت عقلی خود را حفظ کرده و دیگر هیچ‌گاه نگران از دست دادن کنترل‌مان در شرایط بحرانی نشویم.

خواندن خلاصه‌کتاب چگونه عاقل بمانیم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران خواندن خلاصه‌کتاب‌هایی با موضوع توسعهٔ فردی پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از خلاصه‌کتاب چگونه عاقل بمانیم

«بسیار هستند امثال افرادی که خود را انسانی کاملاً منطقی می‌دانند و ادعا می‌کنند همیشه و هرکجا می‌توانند تصمیمات عاقلانه‌ای در زندگی بگیرند. اما این تصور، خیال باطلی بیش نیست!

ما آن‌قدرها که فکر می‌کنیم، منطقی نیستیم، زیرا اغلب اوقات تحت سلطه نیم‌کره راست مغز، یعنی منبع احساسات و غرایز انسانی، قرار داریم.

نیم‌کره راست مغز در دو سالگی شروع به رشد می‌کند و از همتای سمت چپ خود فعال‌تر می‌شود. در واقع در نیمکره راست مغز است که شخصیت انسان، تحت تاثیر محیط اطرافش شکل می‌گیرد.

از طرفی، نیم‌کره چپ، یعنی جایگاه زبان، استدلال و منطق، اغلب از سه سالگی شروع به گسترش می‌کند و تا آن زمان، تحت سلطه نیم‌کره راست قرار داشته و از آن تاثیر پذیرفته است. به دلیل تسلط نیمکره راست بر نیمکره چپ است که به سختی می‌توان با منطقِ جدی و خشک بر عواطف و احساسات شدید غلبه کرد.

پس اگر چنین است، چرا تصور می‌کنیم که به‌طور ذاتی موجوداتی منطقی هستیم؟

علت این است که نیم‌کره چپ مغز با نیرنگ و حقه این طرز تفکر را به ما القا می‌کند.

هنگامی که نیم‌کره راست مغز، تصمیمی احساسی می‌گیرد، نیم‌کره چپ بر مبنای آن، استدلالی ارائه می‌کند تا آن تصمیم، منطقی جلوه کند. به این فرآیند، توجیه یا دلیل‌تراشی گویند.

راجر اسپِری، عصب‌شناس آمریکایی، آزمایشی طراحی کرد که در آن به افراد شرکت‌کننده دستور راه رفتن داده می‌شد. او هیچ دلیلی برای این‌کار به شرکت‌کنندگان ارائه نمی‌کرد. در واقع او با این‌کار به نیم‌کره راست مغز شرکت‌کنندگان دستور راه رفتن داده بود، بدون آن‌که نیم‌کره چپ یعنی بخش منطقی مغز از آن آگاه شود.

نتیجه آزمایش بسیار جالب بود. همه شرکت‌کنندگان با شنیدن دستور به راه افتادند. پس از آن، هنگامی که از آن‌ها پرسیده شد که چرا تصمیم گرفتند راه بروند، جواب‌های تصادفی مختلفی نظیر: «برای این‌که می‌خواستم آب بخورم یا اندکی نرمش کنم» دادند. شرکت‌کنندگان دروغ نمی‌گفتند، بلکه آن‌ها استدلال‌های نیم‌کره چپ را برای موجه‌کردن کار خود، به زبان می‌آوردند. بنابراین مشخص شد که به خاطر تسلط نیمکره راست بر نیکره چپ مغز، استدلال‌های منطقی آن‌قدرها هم قابل اعتماد نیستند.»

نظرات کاربران

مجید
۱۴۰۲/۰۹/۱۰

مختصر و مفید

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱۰٫۳ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۱۰ صفحه

حجم

۱۰٫۳ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۱۰ صفحه

قیمت:
۷,۰۰۰
تومان